Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



«Ήρθε η καρδιά του στην θέση της…». Ο λόγος για τον υπάλληλο εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, που από την Πέμπτη είχε δηλώσει στο Α.Τ Βαρθολομιού την κλοπή οχήματος της εταιρίας του, το οποίο τελικά, βρέθηκε το πρωί
του Σαββάτου, σε αγροτική περιοχή της Γαστούνης, από αστυνομικούς του Α.Τ της πόλης. Το αυτοκίνητο δε, η αξία του οποίου έφτανε τις 20.000 ευρώ, είχε ενοικιαστεί από μεγάλη αντιπροσωπεία πώλησης οχημάτων της Αθήνας και το εκμεταλλευόταν η εταιρία ενοικιάσεως. Οι άγνωστοι δράστες, εντόπισαν τα κλειδιά του οχήματος, που είχαν τοποθετηθεί σε κρύπτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή του Βαρθολομιού, και έφυγαν…αν κύριοι.
Εξάλλου, χθες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στο Α.Τ Γαστούνης και η κλοπή ενός VW μπλε, το οποίο ο 68χρονος ιδιοκτήτης του, είχε σταθμεύσει στην οδό Νίκης στη Γαστούνης.
«Φτερά» όμως έκαναν και δυο δίκυκλα, από τα Σαβάλια και το Παλαιοχώρι Γαστούνης. Ειδικότερα, στο διάστημα από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο του εξοχικού 62χρονου στα Σαβάλι, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, αξίας 600 ευρώ. Από την αποθήκη, δίπλα στο σπίτι του, στο Παλαιοχώρι, αφαίρεσαν οι άγνωστοι δράστες και το δίκυκλο 73χρονου,  ο οποίος είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...