Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Εβδομάδα με συννεφιά αλλά χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα


autumn
Μια νέα καιρική εβδομάδα ξεκινά για την Ηλεία και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα κυλήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χωρίς βροχές ή καταιγίδες, παρά μόνο με συννεφιά κατά τόπους αυξημένη.  Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στους 24οC η ανώτερη τιμή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Περαιτέρω βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη, ενώ από την Παρασκευή ενδέχεται να αλλάξει και πάλι το σκηνικό με βροχές και καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Υποχώρηση της κακοκαιρίας με βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015. Βροχές θα σημειωθούν μόνο στα ορεινά της Ροδόπης και νωρίς το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο νότια τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό και μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό.
Αραιές νεφώσεις που θα είναι πυκνότερες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...