Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Μπορούσε και τη νίκη ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤΙσόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Δικεφάλου με τη Ντόρτμουντ

Ο κλεφτοπόλεμος βγήκε με το γκολ του Μακ, όμως ο Όλσεν τον πρόδωσε και ο ΠΑΟΚ αισθάνεται τυχερός που την γλίτωσε στο τέλος από την αφηνιασμένη Ντόρτμουντ, 1-1,στην κατάμεστη Τούμπα Του πήγαν όλα όπως ήθελε… μέχρι που ένα λάθος του Όλσεν «κρέμασε» τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά», άντεξε στην αφόρητη πίεση της Ντόρτμουντ, την «χτύπησε» με τον Μακ, όμως το λάθος του Σουηδού τον έκανε να νιώθει ικανοποιημένος ακόμη και με τον βαθμό, 1-1, στην Τούμπα.
Γύρω-γύρω όλοι και στο τέλος… Μακ. Η Ντόρτμουντ φλέρταρε με το γκολ από το ξεκίνημα, δεν το πέτυχε, και ο Σλοβάκος την τιμώρησε στην… μισή ευκαιρία που του δόθηκε και τελείωσε υποδειγματικά στο 34ο λεπτό.
Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας άναψαν δεκάδες καπνογόνα, με μερικά από αυτά να εκσφενδονίζονται πέριξ του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας και να οδηγούν στην ολιγόλεπτη διακοπή του ματς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...