Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Μαθητές βραβεύτηκαν για τις Μυθικές Μυστήριες Φιγούρες!


vrav
Το έργο των μαθητών της Στ΄Τάξης της περσινής σχολικής χρονιάς 2014-2015 του 8ου Δημοτικου Σχολείου Πύργου στο Λαμπέτι, βραβευτηκε με την «Ετικέτα Ποιότητας» από την Εθνική Υπηρεσία του etwinning για το πρόγραμμα «The Mythic and Mysterious Figures» (Οι Μυθικές και Μυστήριες Φιγούρες) που πραγματοποίησε.

Η αρχαία ελληνική μυθολογία, πρόσωπα της μυθοπλασίας και ήρωες φανταστικών ιστοριών και παραμυθιών αποτέλεσαν τη βάση για το έργο «The mythic and mysterious figures». Οι μαθητές της περσινής Στ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου συμμετείχαν στο έργο μαζί με σχολεία από την Τσεχία, την Πολωνία και την Ουκρανία και με αφορμή μυθολογικούς χαρακτήρες και ήρωες της φαντασίας δημιούργησαν έργα ζωγραφικής, παρουσιάσεις, περιγραφές, δημοσκοπήσεις, ερωτηματολόγια, κουίζ και ένα πολυμεσικό πολύγλωσσο λεξικό. Μέσα από τη συνεργασία με τους υπόλοιπους μαθητές του προγράμματος εμπλούτισαν τις γνώσεις τους και τις κοινωνικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες, και ενίσχυσαν την αίσθηση εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, την πνευματική τους καλλιέργεια και τη δημιουργικότητα τους.
Το έργο τους μπορείτε να το δείτε εδώ: http://twinspace.etwinning.net/412/home
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στην άξια  εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Σοφία Κουζούλη αλλά και τον πρώην διευθυντή του σχολείου κ. Νίκο Κουσάβελο.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...