Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Ηλιόλουστο τετραήμερο διάλειμμα

ilios
Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος με αίθριο καιρό και ηλιόλουστες ημέρες, έως τη Δευτέρα που όπως φαίνεται οι βροχές επιστρέφουν. Χαρείει λοιπόν αυτό το τετραήμερο, για κάποια μπάνια ακόμα οι πιο τολμηροί, για βόλτες ή μίνι αποδράσεις, έως και την Κυριακή. Ο καιρός στην Ηλεία θα είναι καλός με αραιές συννεφιές κατά τόπους και τον υδράργυρο να φτάνει έως τους  27oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη και μετά το μεσημέρι πιθανόν στα Δωδεκάνησα και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 21 έως 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα. 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Πατραϊκό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ. 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...