Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ηλεία: Αίθριος καιρός σήμερα - Με κρύο κλείνει η χρονιά


autumn_sun
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα κυλήσει ο καιρός έως και την ερχόμενη Τετάρτη, όμως η χρονιά αναμένεται να μας αποχαιρετίσει με πολύ κρύο και χιόνια στα ορεινά. Για σήμερα Δευτέρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο τους 3οC έως τους 16οC, ενώ θα σημειωθεί παγετός τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς απο διάφορες διευθύνσεις.
Την Πέμπτη παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως θα μας επηρεάσει μια ψυχρή εισβολή με πολύ κρύο (μονοψήφιες θερμοκρασίες) όλη τη διάρκεια της ημέρας και πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά.


Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Νότια Ελλάδα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, για σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου  . Νωρίς το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 18 στην Ήπειρο, από -1 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...