Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Πήραν χρυσαφικά μεγάλης αξίας
Χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης χρηματικής αλλά και συναισθηματικής αξίας, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από κατοικία στην περιοχή Αλκυώνας Κατακόλου. Σύμφωνα με
την καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, παραβιάζοντας την πόρτα με λοστό, στο χρονικό διάστημα από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:30 περίπου το μεσημέρι, που η ίδια απουσίαζε. Οι άγνωστοι δράστες, εντόπισαν και αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα και τιμαλφή, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 10.000 ευρώ.
Εξάλλου , μετά τη διάρρηξη στις Αμυγδαλιές με λεία, για τους δράστες, 6.000 ευρώ, χθες το πρωί, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα σπιτιού στο Σέκουλα και πήραν 700 ευρώ.

και μυνήσεις…
Μήνυση κατά τους γιου της, για ενδοοικογενειακή βία, υπέβαλε μια 64χρονη στο Βαρθολομιό και λίγη ώρα αργότερα, ο 42χρονος γιος της, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ της περιοχής.
Επίσης μήνυση κατά γείτονά του, για φθορά της περιουσίας τους (σ.σ καταστροφή φράχτη σε αγροτική περιοχή) υπέβαλε ημεδαπός από το Μουζάκι. Τέλος, μήνυση κατά αγνώστων, υπέβαλε χθες το πρωί ένας 72χρονος στα Λεχαινά, για το μοτοποδήλατο που του είχαν αφαιρέσει άγνωστοι δράστες, τα Χριστούγεννα του 2014, έξω το σπίτι του.

παλαιότερες...
 
-Ένα ελαιοραβδιστικό μηχάνημα αξίας 600 ευρώ καθώς και τα ελαιόπανα που είχε στο λιοστάσι του ο ιδιοκτήτης, αξίας 300 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες στη Λυγιά Βαρθολομιού. Οι άγνωστοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί μπήκαν στο χώρο της ελαιοκαλλιέργειας και άρπαξαν τα αντικείμενα και έφυγαν σαν κύριοι.

-Το συνολικό ποσό των 6 χιλ. ευρώ άρπαξαν άγνωστοι δράστες από κατοικία στην περιοχή της Ανδρίτσαινας. Οι άγνωστοι, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό το οποίο ο ιδιοκτήτης φύλασσε σε χώρο του σπιτιού.

-Διάφορα εργαλεία από εργολάβο που τα είχε αφήσει στο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία στην περιοχή της Ζαχάρως αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι, παραβίασαν παράθυρο του Ιερού Ναού και πήραν τα εργαλεία συνολικής αξίας 850 ευρώ τα οποία ο εργολάβος φύλασσε προσωρινά στο χώρο λόγω εργασιών που εκτελούνταν σε παρακείμενο σημείο.

-Το ποσό των 400 ευρώ διάφορα χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1000 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από εξοχική κατοικία στο Καλλίκομο. Οι άγνωστοι παραβιάζοντας παράθυρα της εξοχικής κατοικίας κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να πάρουν τα αντικείμενα που ήθελαν.

-Ένα δίκαννο από οικία στην Νέα Μανολάδα αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν το παράθυρο. Οι άγνωστοι, αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού βρήκαν το όπλο και το πήραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

-Έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας στην περιοχή του Κάμπου. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα που διενήργησαν διαπίστωσαν ο 35χρονος να έχει στην κατοχή του λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 480 γραμμαρίων.

-Συνολικά 250 πακέτα τσιγάρων συνολικής αξίας 1000 ευρώ καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο αξίας 500 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι δράστες από Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στην περιοχή της Αμαλιάδας. Οι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο του Πρατηρίου παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα.

-Συνολικά 500 λίτρα πετρέλαιο κίνησης αφαίρεσαν από ρεζερβουάρ βυτιοφόρου υποκαταστήματος εταιρείας στην περιοχή της Ανδραβίδας. Οι άγνωστοι, βρήκαν την ευκαιρία και κατάφεραν να ανοίξουν την τάπα του ρεζερβουάρ ενώ έκαναν την «δουλειά» τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

-Το ποσό των 20 ευρώ μέσα από την ταμειακή μηχανή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Πύργο έκλεψαν άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι εκτός από τα χρήματα πήραν από το χώρο του καταστήματος, 30 κιλά κρέας από τον καταψύκτη, διάφορα αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά καθώς και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη συνλικής αξίας 300 ευρώ.

-Και τι δεν πήραν από εξοχική κατοικία στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης, άγνωστοι δράστες, προκαλώντας ζημιά συνολικής αξίας 5.500 ευρώ. Μεταξύ άλλων οι άγνωστοι, αφαίρεσαν τηλεοράσεις, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, οικιακά σκεύη, λευκά είδη και διάφορα γεωργικά εργαλεία που βρήκαν στο χώρο του σπιτιού και παρακείμενης αποθήκης.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...