Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

19χρονος «κλέφτηκε» με 15χρονη στον Πύργο!



Μια περίεργη υπόθεση εκούσιας απαγωγής μιας 15χρονης από τον Πύργο ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας από το βράδυ του Σαββάτου (16/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη «κλέφτηκε» με έναν 19χρονο λίγο πριν από το 8 προχθές το βράδυ, προς άγνωστη κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας ως μέσο διαφυγής λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αρχικά στην Αστυνομία η 41χρονη μητέρα, η κόρη της έφυγε από το σπίτι έχοντας μαζί της λίγα ρούχα και πήρε λεωφορείο με πιθανό προορισμό την Πάτρα, τόπο μόνιμης κατοικίας του 19χρονου. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο αδελφός του 19χρονου φέρεται να ενημέρωσε την –προφανώς ανήσυχη και πανικοβλημένη- μητέρα ότι η κόρη της με τον αδελφό του έχουν «στεγάσει» τον έρωτά τους στο Αγρίνιο.
Η μητέρα μήνυσε τόσο τον 19χρονο για εκούσια απαγωγή, όσο και τον αδελφό του, ως συναυτουργό. Οι αρχές της Ηλείας ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη  του 19χρονου, ενώ έχουν ενημερωθεί αρμοδίως και οι Αρχές των υπολοίπων νομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για σχετικές έρευνες.

Π. Φωτ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...