Ηλεία: Ζεσταίνουν . . . τις "μηχανές" οι αγρότες του νομού!


marathia1a

Μαζική συμμετοχή στη χθεσινή συγκέντρωση στην Αμαλιάδα

Έτοιμοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τα συμφέροντά τους και την επιβίωση των οικογενειών τους εμφανίστηκαν οι αγρότες του νομού που συμμετείχαν μαζικά στη χθεσινή συγκέντρωση που συγκάλεσε η Συντονιστική Επιτροπή στο Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκτός άλλων οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, Λάμπης Αριστειδόπουλος και Παναγιώτης Μπράμος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Μανώλης Αγιομυργιαννάκης και Γιάννης Αρβανιτάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, καθώς και εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου και αγρότες από ολόκληρο σχεδόν το νομό. Πρώτος, το λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Χρήστος Βαλλιανάτος, ο οποίος περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα το τι επιφυλάσσει το μέλλον, μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, για τους αγρότες, κάνοντας λόγω για το τέλος της παραγωγής στη χώρα μας.
agrotes1
Μονόδρομο χαρακτήρισε από την πλευρά του τις δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Θανάσης Αντωνάτος, καλώντας τον αγροτικό κόσμο σε ξεσηκωμό και αγώνα… επιβίωσης. Παίρνοντας το λόγο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Μπράμος εξέφρασε τη στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου στους αγώνες των αγροτών, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε διάλογο και να εξαντλήσει όλα τα όριά της, προκειμένου να μην χαθεί η αγροτική παραγωγή και η αγροτική οικονομία, ενώ από την πλευρά του, ο αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης τόνισε ότι πρέπει να χαρακτηριστούν ανεπιθύμητοι στο νομό όσοι ψηφίσουν το νέο αγροτικό φορολογικό νομοσχέδιο όταν έρθει για ψηφοφορία στη Βουλή.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις και εισηγήσεις από όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας την αγωνία τους για το αύριο των αγροτών, ενώ αποφασίστηκε στάση αναμονής και συμπόρευση με όλους τους υπόλοιπους αγρότες στην Ελλάδα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει δυναμικές κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ στους δρόμους. Οι επόμενες ημέρες αλλά και η στάση των αγροτών όλης της Ελλάδας θα κρίνουν το αποτέλεσμα και των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Ηλεία, όπου όλα δείχνουν ότι θα είναι ιδιαίτερα δυναμικές!
agrotes2

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ