Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Πήραν χρυσαφικά αξίας 6.500 ευρώ
Δυο σπίτια, στη Γαστούνη και στη Βάρδα, «άνοιξαν» χθες, άγνωστοι δράστες, καταφέρνοντας να φύγουν με λεία, χρυσά κοσμήματα, μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας.
Πιο συγκεκριμένα,
χθες το μεσημέρι, έσπασαν τη τζαμαρία της πόρτας του σαλονιού στο σπίτι 57χρονης στη Γαστούνη και αφαίρεσαν χρυσές αλυσίδες χεριού και λαιμού, χειροπέδες, χρυσούς σταυρούς, βέρες, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ρολόγια, κάποια από τα οποία αποτελούσαν οικογενειακά κειμήλια. Η αξία τους, υπολογίζεται στα 5.000 ευρώ.
Επίσης, χθες το απόγευμα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα της κουζίνας σπιτιού στη Νέα Μανολάδα και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα αξίας 1200 ευρώ περίπου, ενώ συνολικά η ζημιά που προκάλεσαν, υπολογίζεται στα 2.500 ευρώ.
Εξάλλου, άγνωστοι δράστες, που διέρρηξαν παντοπωλείο στη Μανολάδα, αφαίρεσαν 150 ευρώ σε κέρματα, ενώ από χώρο μηχανουργείου, στην Αμαλιάδας, αφαίρεσαν την μοτοσικλέτα 29χρονου.
Με ηρωίνη
Με δυο συσκευασίες ηρωίνης, βάρους 0,4 η καθεμία, συνελήφθη ένας 37χρονος από τη Γαστούνη, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, σε έλεγχο που του έγινε στην Ε.Ο Πύργου - Πατρών, στο ύψος της Γαστούνης. Μαζί του, βρέθηκαν επίσης και 7 χάπια.

Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...