Πάτρα: Προμήθευε . . . καρναβαλιστές με κοκαΐνη και χασίς - Στη "φάκα" της ΕΛ.ΑΣ. 29χρονος διακινητής


astynomiko_megaro
Στα χέρια των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσε ένας νεαρός, ηλικίας 29 ετών ο οποίος προμήθευε
με ναρκωτικές ουσίες συνομιλήκους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αρχικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς ένας 26χρονος ο οποίος κατείχε ποσότητα 3 γραμμαρίων περίπου κάνναβης.
Ομολόγησε, όπως αναφέρουν πηγές από που είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά και λίγο αργότερα συνελήφθη και ο διακινητής, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης.
Σε έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 12 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 5 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.
Θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Να σημειώθει πως ήδη έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων ωρών, κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Πηγή

tempo24.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ