Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ
(14/03/2016 16:00)
«Φτερά» έκανε τη νύχτα του Σαββάτου, το δίκυκλο 33χρονου, που το είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του στην Βάρδα. Ωστόσο, θύματα διαρρηκτών, έπεσαν ένας ιερέας στη Νέα Μανολάδα και ένας Ελβετός τουρίστας που έκανε διακοπές με το τροχόσπιτό του.
Χθες το πρωί, άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία του 47χρονου ιερέα, μπήκαν στο σπίτι του από ανασφάλιστη πόρτα και αφού αναστάτωσαν το υπνοδωμάτιο βρήκαν και αφαίρεσαν το ποσό των 600 ευρώ και τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ενώ από το τροχόσπιτο του Ελβετού, του πήραν το πορτοφόλι του περιείχε το ποσό των 60 ευρώ καθώς επίσης σημαντικά προσωπικά έγγραφα και βιβλιάρια τραπέζης.
Εξάλλου, από διπλοκατοικία στα Λεχαινά, οι δράστες αφού μπήκαν στο εσωτερικό, διέκοψαν την ηλεκτροδότηση και απενεργοποίησαν τον συναγερμό (προκαλώντας ζημιές αξίας 1.000 ευρώ περίπου), αφαίρεσαν μια τηλεόραση, δυο μεταλλικά δοχεία με 35 κιλά λάδι, δυο ζευγάρια γυαλιά μυωπίας, συλλεκτικά κομπολόγια και άλλα αντικείμενα αξίας 700 ευρώ. Νωρίτερα, είχαν μπει και στο γκαράζ του σπιτιού, αφαιρώντας αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα αξίας 200 ευρώ.
Τέλος, από αγροικία στον Ανθόπυργο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν είδη ρουχισμού, κουβέρτες και ηλεκτρικές συσκευές.

Ν.Σ
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ