Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ηλεία: Συννεφιασμένος καιρός για σήμερα Πέμπτη

ilios_nefoseis

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες αναμένουμε για σήμερα στην Ηλεία σύμφωνα με το meteo.gr. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο ισχυροί έως θυελλώδεις.
Την Παρασκευή αναμένεται μια πρόσκαιρη επιδείνωση με βροχές, από το Σαββατοκύριακο και μετά περιμένουμε να βελτιωθεί ο καιρός και να παρουσιάσει άνοδο η θερμοκρασία.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Βελτιωμένο καιρό στη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά κεντρικά και νότια και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 12 στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 11 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Νότια Κρήτη και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής μικρής διάρκειας το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Πηγή
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...