Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Καιρός: Ανοιξιάτικος... για τα καλά! Που θα "χτυπήσει" 27 βαθμούς Κελσίου!


Καιρός: Ανοιξιάτικος... για τα καλά! Που θα `χτυπήσει` 27 βαθμούς Κελσίου!Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση.

Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, για αύριο, Παρασκευή.
Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Θερμοκρασία: Από 15 ώες 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική - Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη - Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...