Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Στην κορυφή με τριάρα το «τριφύλλι»



Στην κορυφή με τριάρα το «τριφύλλι» Κέρδισε 3-0 την ΑΕΚ και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ





Kανένα περιθώριο στην «ξεζουμισμένη» ΑΕΚ δεν άφησε ο Παναθηναϊκός. Με δύο γκολ από Λουντ και Μπεργκ στο πρώτο μισάωρο οι πράσινοι καθάρισαν 3-0 στην Λεωφόρο και συγκατοικούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Τέλεια εκκίνηση για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με τον Λουντ, εκμεταλλευόμενοι την πρώτη τους αντεπίθεση στο παιχνίδι. Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και είδαν το έργο τους να γίνεται… βουνό όταν ο Μπεργκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 30ο λεπτό με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Βιγιαφάνιες.
Τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν καθόλου ούτε από την είσοδο του απογοητευτικού του Μπουονανότε και με MVP τον Βιγιαφάνιες είχαν σταθερά τον έλεγχο του ματς. Το… κερασάκι στην τούρτα του Τριφυλλιού ήρθε στην εκπνοή (90’) από τον Κλωναρίδη.
Στους αγώνες της 3ης ημέρας των play offs σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ   3-0
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ     0-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
Παναθηναϊκός  7
ΠΑΟΚ          7
ΑΕΚ           5
Πανιώνιος     1
Η επόμενη αγωνιστική (26/5/2016)
18:15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...