Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τρία προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Τρία προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Αμφίβολοι για το Αγρίνιο, Λέτο, Χουλτ και Βιγιαφάνιες

Μπελάδες… από το πουθενά στον Παναθηναϊκό, λίγες μέρες πριν τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο! Προβλήματα -που τους καθιστούν αμφίβολους για το Σάββατο- αντιμετωπίζουν οι Λέτο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες!

Προβλήματα στον Παναθηναϊκό, δύο μέρες πριν τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βάζει μπελάδες στο κεφάλι του.
Οι Λέτο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες αποχώρησαν τραυματίες από τη σημερινή προπόνηση και ο Ιταλός κόουτς του τριφυλλιού… τρέχει και δεν φτάνει πλέον!
Ο Σέμπα υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Σουηδός μπακ σύσπαση προσαγωγού, ενώ ο «Βίγια» διάταση στον έσω πλάγιο. Η κατάσταση των δύο πρώτων είναι πιο σοβαρή και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» το Σάββατο, ενώ για τον τελευταίο υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει το ματς, με πιο ασφαλή συμπεράσματα να βγαίνουν την Παρασκευή.
Ο Σάμπα, που ήταν εμπύρετος τις τελευταίες μέρες, γυμνάστηκε ατομικά σήμερα και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα και με το πόσο καταβεβλημένος θα είναι ο οργανισμός του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...