Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ 


-Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας,
σε βάρος αγνώστου - αγνώστων δραστών, οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 01-09-2016 έως και 13-10-2016, εισήλθαν σε αυλή εξοχικής μονοκατοικίας στην περιοχή Σκουπέικα Αμαλιάδας και αφού παραβίασαν τρία παράθυρα, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν δέκα κιλά ελαιόλαδο, δέκα κιλά τσίπουρο, δύο αερόθερμα, μία τηλεόραση με αποκωδικοποιητή και ένα τραπεζομάντιλο. Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται στα 300 ευρώ.
-Συνελήφθη, στο Γούμερο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 38χρονος, διότι έπειτα από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 12,8 γραμμαρίων.
-Συνελήφθη, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 23χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.
-Συνελήφθη, χθες στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 44χρονος, διότι τα ξημερώματα, αφού παραβίασε παράθυρο καφενείου, που διατηρεί 24χρονος, αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ περίπου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 70 ευρώ.
patrisnews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...