Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Αχαΐα: Νεκροί οι χειριστές του Τσέσνα - Βρέθηκαν τα συντρίμμια στα Καλάβρυτα(upd)


Αχαΐα: Νεκροί οι χειριστές του Τσέσνα - Βρέθηκαν τα συντρίμμια στα Καλάβρυτα(upd)
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο χειριστών του τσέσνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες πάνω από την περιοχή των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συντρίμμια του αεροσκάφους, βρέθηκαν σε δασώδη περιοχή 3χλμ βόρεια του Χιονοδρομικό Κέντρου των Καλαβρύτων στο Χελμό, από το πλήρωμα ελικοπτέρου, που συμμετέχει στις έρευνες.
Στο σημείο κατέβηκε διασώστης όπου εντόπισε τις σωρούς των επιβαινόντων, ενώ από τα συντρίμμια φέρεται πως εκδηλώθηκε φωτιά στο μονοκινητήριο.
Νεότερη ενημέρωση
Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας τρία χιλιόμετρα βόρεια από το χώρο στάθμευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων στο Χελμό.
Απανθρακωμένοι βρέθηκαν ο 32χρονος χειριστής του μονοκινητήριου και ο εκπαιδευόμενος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, όπως έγραψε το tempo24.gr σε δασική περιοχή μεταξύ Σούβαρδου και Ποταμιάς.
Ο 32χρονος πιλότος - εκπαιδευτής του Τσέσνα ήταν σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης ως πιλότος ελικοπτέρων Super Puma.

Πηγή

tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...