Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ 
-Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Πηγαδάκια Γαστούνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Γαστούνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 22χρονος
ημεδαπός, καθόσον αναζητείτο από 22/7/2016 ως δραπέτης από την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας Αργολίδας, όπου εξέτιε ποινή καθείρξεως έξι (6) ετών για διακεκριμένες κλοπές.
-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 48χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.
-Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του, στο Α΄ Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, 27χρονη ημεδαπή, σύμφωνα με την οποία της αφαίρεσε, πριν από το μήνα Σεπτέμβριο, ένα αυτοκίνητο, που είχε σταθμευμένο στο Τραγανό Ηλείας.
-Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, στη Βαρβάσαινα Ηλείας, αφαίρεσε ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...