Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του στη Μυρσίνη - Στο νοσοκομείο η ετοιμόγεννη μητέρα του

ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα προσφυγόπουλο, μόλις 18 μηνών, στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στην Μυρσίνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, μέσα στη μικρή πισίνα που υπάρχει στον χώρο, η οποία είχε γεμίσει μετά την έντονη βροχή.
Αμέσως, εθελοντές που βρίσκονταν μέσα στον χώρο φιλοξενίας προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια το αγοράκι διακομίστηκε στο Κ.Υ Γαστούνης,  όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, η μητέρα του άτυχου νηπίου, η οποία είναι ετοιμόγεννη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως η τραγική μητέρα δεν γνωρίζει ακόμη ότι το παιδί της είναι νεκρό.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ναμπίλ - Ιωσήφ Μοράντ, από το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής, θα αποδειχθεί αν ο θάνατος του νηπίου οφείλεται σε πνιγμό ή σε κτύπημα από την πτώση.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί μέσα στην πισίνα, η οποία είχε γεμίσει με νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, ο δήμαρχος είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως κατά πάσα πιθανότητα ξέφυγε της προσοχής των γονιών του.

Αμέσως μετά, όπως πρόσθεσε ο Ναμπίλ - Ιωσήφ Μοράντ, εθελοντές προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο νήπιο, ενώ στην συνέχεια διακομίστηκε στο Κ.Υ Γαστούνςη, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Επίσης, σύμφωνα με τον δήμαρχο, λίγη ώρα μετά το τραγικό γεγονός υπήξε αναστάτωση στο κέντρο φιλοξενίας, αφού πρόσφυγες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την έλλειψη μόνιμου γιατρού.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...