Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ηλεία: Ασθενείς βροχές και υποχώρηση της θερμοκρασίας


Ηλεία: Ασθενείς βροχές και υποχώρηση της θερμοκρασίας
Με αρκετό κρύο στα ορεινά και υποχώρηση της θερμοκρασίας στα πεδινά ξεκινά η νέα εβδομάδα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμκρασία θα κυμανθεί στους 15οC στα πεδινά και στους 8-9οC στα ορεινά και πιο χαμηλά σε περιοχές όπως στον Επικούρειο Απόλλωνα. Βροχές αναμένεται να σημειωθούν σε πολλές περιοχές του νομού κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει περαιτέρω τις επόμενες ημέρες.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα. Βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και δυτικά. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της βόρειας χώρας τη νύχτα, τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το βράδυ. Η ορατότητα στην κεντρική και βόρεια χώρα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς, στην κεντρική από 4 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στη νότια από 7 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18, και στην Κρήτη από 8 έως 19.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...