Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: Στην... κατάψυξη! Επιδείνωση από το απόγευμα

Καιρός: Στην... κατάψυξη! Επιδείνωση από το απόγευμα

Χαλάει από το απόγευμα της Πέμπτης (15.12.2016) ο καιρός! Στα βόρεια, στα ορεινά και τα ημιορεινά θα χιονίσει και στα πεδινά θα βρέξει. Και σήμερα όλη η χώρα είναι στην... κατάψυξη, αφού το κρύο είναι τσουχτερό!

Παγετός θα επικρατήσει κατά το τόπους στα ηπειρωτικά τόσο το πρωί όσο και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι έξι μποφόρ στα ανατολικά.
Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ 
Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Άνεμοι: αρχικά από δυτικές 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -04 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: τοπικές νεφώσεις αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική - Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από τις βραδινές ώρες βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη - Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και τις βραδινές ώρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός αύριο Παρασκευή 16-12-2016: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 βαθμιαία στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...