Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Με το δεξί στο 2017 ο ΠΑΟΚ


Με το δεξί στο 2017 ο ΠΑΟΚ

Με γκολ του Πέλκα κέρδισε 1-0 τον Λεβαδειακό



Ο ΠΑΟΚ για 84' αντίκριζε το φάσμα της γκέλας στη Λιβαδειά, αλλά με κεφαλιά(!) του Πέλκα που είχε περάσει ως αλλαγή, ο «Δικέφαλος» επικράτησε του Λεβαδειακού (1-0) μπαίνοντας με το δεξί στο 2017.
Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πετύχει πολλά γκολ, όπως έκανε κόντρα σε Πλατανιά και Κέρκυρα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στη Super League, κερδίζοντας κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, με το «χρυσό» γκολ να πετυχαίνει ο Πέλκας στο 84', καθώς αν και αρκετά κοντύτερος από τους αμυντικούς των Βοιωτών τους πήρε όλους... παραμάζωμα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κάμπος, χαρίζοντας τη νίκη στον «Δικέφαλο».
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταφανέστατα ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αν και είχε αρκετά «νεκρά» σημεία στην απόδοσή τους λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ στάθηκε και άτυχος, όταν στο 81' ο Μάτος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ναμάσκο.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε πλέον τους 20 βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ώστε να φανεί αν θα παραμείνει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...