Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Κεντρική Πλατεία Κυλλήνης: Όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή -Φωτό

Κεντρική Πλατεία Κυλλήνης: Όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή -Φωτό

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή,πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, νωρίς το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Κυλλήνης, με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων,παρά το τσουχτερό κρύο!
Την εκδήλωση διοργάνωσε η
Τοπική Κοινότητας Κυλλήνης και περιελάμβανε κλόουν, επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κυλλήνης Δήμητρα Φιτσάλου ευχαριστεί θερμά, όλους του χορηγούς που με την δική τους βοήθεια, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την εκδήλωσή καθώς και όσους εκλεγμένους την τίμησαν με την παρουσία τους οι οποίοι είναι οι εξής: 

Το "ΑΕΝΑΟΝ" & "Port Kyllini Cafe" του Χρ.Πόπορη,τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού τον κ.Δημήτριο Χάρδα,τα καταστήματα Super Markets του κ. Γιώργου ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ,το Εστιατόριο "ΣΟΥ-ΜΟΥ" του κ.Περικλέους,την καφετέρια "ΠΥΞΙΔΑ" του κ.Χατζήπαπα, τα καταστήματα "ΙSTANTE",το Εστιατόριο "ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ". Για τις νοστιμολιχουδιές μας,το ζαχαροπλαστείο "ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ" στα Λεχαινά, το "SWEET" στην Ανδραβίδα, το Αρτοποιείο "ΤΖΙΚΑΣ" στην Κ.Παναγιά και το Αρτοποιείο "ΦΛΟΚΑΣ" στην Κυλλήνη. Όλες τις νοικοκυρές,καθώς και τον αγαπημένο φίλο μου Σάκη Βούλτσο. Για τα Αναψυκτικά μας,τον κ.Χρήστο Περικλέους. Για τις Αφίσες και προσκλήσεις,το Τυπογραφείο του Ανδρέα Βούλτσου στα Λεχαινά. Για την άμαξα και το Πόνυ,τον Σύλλογο "Κένταυροι" Ανδραβίδας,την πρόεδρο και δημοτική σύμβουλο Αλεξία Αλτούνη και τον Άι-Βασίλη μας,Γιάννη Γκαρμίρη. Τις μικρές όμορφες χορεύτριες της Ρυθμικής και την δασκάλα τους,την κ.Κλεοπάτρα Καψάλη. Το μεγάλο χορευτικό αγοριών Στρουσίου από τον Σύλλογο "Περικλής" και το χορευτικό της Κυλλήνης μας,από το σύλλογο "Γλαρέντζα",καθώς και τον χοροδιδάσκαλο Αριστοτέλη Κλαμαργιά.Το ξωτικό μας,την κ.Γιάννα Σκουτέρη. Τα ηχητικά,τον κ.Θανάση Ψυχογιό. Τον φωτογράφο μας,Γιώργο Πυρομάλλη. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" της Κυλλήνης.Ευχαριστώ τον κύριο ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ που μας τίμησε με την παρουσία του. Δυστυχώς,η υπόλοιπη δημοτική αρχή δεν μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί,παρόλο που προσκλήθηκαν όλοι. Γι'άλλη μια φορά,ο Δήμαρχος και το επιτελείο του,απουσιάζουν με προκλητική αδιαφορία για την Κυλλήνη μας!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ'ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini2
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini3
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini4
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini5
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini6
xristougenniatiki.ekdilosi.kullini8
http://www.ilia24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...