Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Όλα μηδέν στο Καραϊσκάκη

Όλα μηδέν στο Καραϊσκάκη

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς με την Οσμανλίσπορ οι ερυθρόλευκοι....


Μπορεί να είναι Τσικνοπέμπτη αλλά ο Ολυμπιακός έμεινε νηστικός από γκολ. Οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Οσμανλί στο «Καραϊσκάκη» και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Αποβλήθηκε στο 74 ο Βιάνα.
Έτσι έπαιξαν
Με το κλασσικό 4-2-3-1 και χωρίς εκπλήξεις παρέταξε ο Πάουλο Μπέντο τον Ολυμπιακό. Ο Λεάλι ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ο Ρέτσος ήταν δίπλα στον Μαρτίνς, ο Ανδρούτσος με τον Σεμπά στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Φορτούνης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρντόσο.
Ίδια διάταξη και από τον Μουσταφά Ακτσάι. Ο Καρτσεμάρσκας ανέλαβε την υπεράσπιση της εστίας και οι Βρσάγιεβιτς, Τσουρούσκου, Προχάτσκα, Πίντο ήταν στην τετράδα της άμυνας. Κάρλος και Τσαγκιράν το δίδυμο στα χαφ, με τους Τσαγκιράν, Μπιφουμά, Εντιαγέ, Ρεγκατέν να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Ντελάρζ.
Το ματς
Πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στην αναμέτρηση ο Ανδρούτσος κέρδισε φάουλ για τον Ολυμπιακό σε εξαιρετικό σημείο. Ο Φορτούνης, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία. Παρότι το ματς ξεκίνησε δυνατά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα στον άξονα, με τον διαιτητή να βγάζει τέσσερις κίτρινες κάρτες σε διάστημα 21 λεπτών και τους Φιγκέιρας, Ρέτσο, Κάρλος και Εντιεγέ να μπαίνουν στο μπλοκάκι του Μπουκέ! Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 11’ οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Μποτία μετά από μονομαχία με τον Τσαγκιράν, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», θεωρώντας ότι οι δύο παίκτες αλληλοτραβήχτηκαν.
olympiakos
Η πρώτη φορά που η άμυνα του Ολυμπιακού… ένιωσε την Οσμανλί ήταν στο 20ο λεπτό. Ο Μπιφουμά έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Μποτία έχασε τον Ντελάρζ αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε με την προβολή να βρει τη μπάλα! Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές, ο ρυθμός κακός όπως κακές ήταν και οι υποδείξεις των δύο βοηθών. Στο 32’ ο α’ βοηθός υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Ανδρούτσο και τρία λεπτά μετά ο άλλος βοηθός έκοψε τον Μπιφουμά, ενώ αυτός καλυπτόταν από τον Μποτία.
Τα λεπτά περνούσαν, ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Καρτσεμάρσκας. Και όταν το έκανε αυτό, ο πορτιέρο της Οσμανλί δήλωσε παρών! Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός τερματοφύλακας «έβγαλε» τόσο το σουτ του Μποτία μέσα από την περιοχή στο 41’, όσο και αυτό του Καρντόσο ένα λεπτά αργότερα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους καλή ευκαιρία στο ματς. Ο Ντελάρζ ρόλαρε ωραία στον Μποτία, έκανε το σουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ισπανός στόπερ τον πρόλαβε και με προβολή δεν του επέτρεψε να απειλήσει.
Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι πρέπει να πάρει τη νίκη για να πάει με προβάδισμα πρόκρισης την ερχόμενη εβδομάδα στην Τουρκία και έψαξε το γκολ με την έναρξη της επανάληψης. Στο 55’ ο Σεμπά έκανε ωραία κίνηση και σουτ έξω από την περιοχή, με τον Καρτσεμάρσκας να διώχνει και τρία λεπτά μετά ο πορτιέρε της Οσμανλί… έβγαλε με εντυπωσιακή επέμβαση τη σουτάρα του Μάρτινς που είχε κατεύθυνση το «Γ» της εστίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...