Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Χάνει την περιφέρεια Αττικής το ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στους μεγάλους δήμους

Η αντιμνημονιακή πολιτική φαίνεται να κερδίζει στις περιφερειακές εκλογές, καθώς στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ υπολείπεται κατά πολύ του Γιάννη Δημαρά.

Αντίθετα στις εκλογικές αναμετρήσεις για τους δήμους οι πολίτες δείχνουν να μην επηρεάζονται από το μνημόνιο αλλά να ψηφίζουν αυτόν που θεωρούν καταλληλότερο.

Το φαβορί στο δήμο Αθήνας είναι ο νυν δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης. Στον Πειραιά φαίνεται άνετη η επικράτηση του Γιάννη Μίχα, ενώ σκληρή μάχη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του κ. Γκιουλέκα και του κ. Μπουτάρη.





Με 19,5% προηγείται ο Γιάννης Δημαράς για την Περιφέρεια Αττικής ενώ ακολουθούν ο κ. Σγουρός με 17,1%, ο κ. Κικίλιας με 16,2%, ο κ. Παφίλης με 9,1% οι κκ Μητρόπουλος και Γεωργιάδης με 8%, ο κ. Ψαριανός με 2,9%, ο κ. Αλαβάνος με 2,8% και ο κ. Διάκος με 1%.



Η διαφορές μεταξύ του κ. Δημαρά και του κ. Σγουρού διαφοροποιούνται πολύ στον β' γύρο καθώς ο κ. Δημαράς προτιμάται από το 51,9% των ερωτηθέντων, με τον κ. Σγουρό να ακολουθεί με 27,6%.



Τα ποσοστά της παράστασης νίκης διαμορφώνονται σε 28% για τον κ. Δημαρά και 22% για τον κ. Σγουρό.



Σε ότι αφορά τον δήμο Αθηναίων, στον α' γύρο τα δημοσκοπικά ποσοστά του κ. Κακλαμάνη ανέρχονται σε 37,1%, ακολουθεί ο κ. Καμίνης με 27,2% και στη συνέχεια ο κ. Σοφιανός με 10,8% και η κ. Πορτάλιου με 6,3%.



Στον δεύτερο γύρο ο κ. Κακλαμάνης προτιμάται από το 42% των ερωτηθέντων με τον κ. Καμίνη να συγκεντρώνει δημοσκοπικό ποσοστό της τάξεως του 35,1%.



Ο κ. Μίχας προηγείται δημοσκοπικά στον Πειραιά με 34,1% και δεύτερο τον κ. Μαντούβαλο με 19%, ενώ ακολουθούν ο κ. Μιχαλολιάκος με 16,2%, η κ. Παντελάκη με 11%, η «Συμμαχία για τον Πειραιά» με 6% (ο επικεφαλής της Νίκος Λεγάκης, απεβίωσε προχθές) και ο κ. Καλογερόγιαννης με 2%.



Στον β' γύρο ο κ. Μίχας συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις με 46%, με τον κ. Μιχαλολιάκο να συγκεντρώνει το 28,2% των ερωτηθέντων.



Τα ποσοστά της παράστασης νίκης διαμορφώνονται σε 42% για τον κ. Μίχα και 35% για τον κ. Μαντούβαλο.



Ο κ. Γκιουλέκας προηγείται στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων στην Θεσσαλονίκη με 35,5% έναντι του κ. Μπουτάρη που συγκεντρώνει το 32% και ακολουθούν ο κ. Ζαριανόπουλος με 3,5% και ο κ. Μηταφίδης με 2,6%.



Τέλος, στον β' γύρο για τον Δήμο Θεσσαλονίκης τα ποσοστά των κκ Γκιουλέκα και Μπουτάρη διαμορφώνονται σε 41,3% και 38,9% αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της GPO, κ. Θεοδωρικάκος, οι απαντήσεις έχουν ληφθεί από το 70% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στις εκλογές.
newsbeast
**ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΑΠΟ ΤΟ<<ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ>>
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ..
<<ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΕΙ>>!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...