Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ανακοινώνονται οι πρώτες μετατάξεις

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/d_ypalliloi-425x288.jpgΑκόμα και κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας είναι πιθανό να ανακοινωθούν από το υπουργείο Εσωτερικών τα ονόματα όλων όσων... θα μεταταγούν υποχρεωτικά, προκειμένου να καλύψουν οργανικές θέσεις του δημοσίου που παραμένουν κενές, την ώρα που σε άλλες υπηρεσίες παρατηρείται υπερπληθώρα εργαζομένων, στα όρια της υπερβολής. 
 
Υπό έναν όρο: Οι όποιες μετατάξεις γίνουν, θα αφορούν θέσεις μέσα στα όρια του ίδιου νομού, έτσι ώστε να μην ανατραπεί πλήρως η ζωή και η καθημερινότητα των εργαζομένων, που θα εμπλακούν σε αυτή την υπόθεση. 
 
Αν τελικώς η λίστα δοθεί αύριο, τότε η κίνηση θα μπορούσε να ερμηνευθεί κι ως μια προσπάθεια να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις της τρόικας των ελεγκτών που επιμένει για δραστικές λύσεις στο κομμάτι της απασχόλησης στον δημόσιο τομέα (στενό κι ευρύτερο).
Το υπουργείο Εσωτερικών, πάντως, φέρεται να είναι έτοιμο για να κάνει το μεγάλο βήμα, καθώς έχει ολοκληρώσει τη σχετική προεργασία κι απλώς περιμένει το πράσινο φως από το Μέγαρο Μαξίμου. 
 
Η ΑΔΕΔΥ, ως ένα βαθμό, φέρεται να έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και να μην αντιδρά στις εξελίξεις ή τουλάχιστον να αντιδρά χλιαρά κι όλοι πλέον αναμένουν οι τελικές ανακοινώσεις. 
 
Οι οποίες, ακόμα κι αν δεν γίνουν αύριο, θα δρομολογηθούν σίγουρα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, όπως διαρρέεται επισήμως.

Το θέμα όμως είναι τι εντύπωση θα προκαλέσουν στους ελεγκτές, οι οποίοι δείχνουν εξοργισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις, όπως λένε όσοι είχαν την ευκαιρία να τους δουν τα τελευταία 24ωρα. 
 
Και κάπως έτσι εξηγείται και η στάση απόλυτης σιωπής που τηρούν όλο αυτό το διάστημα, η οποία έχει παραξενέψει πολλούς, ιδιαιτέρως αν συγκριθεί με τις δύο προηγούμενες επισκέψεις τους, που ήταν λαλίστατοι.

newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...