Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Βουνό τα σκουπίδια στην Αθήνα!


Κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία εάν δεν γίνει σύντομα η αποκομιδή τους

Σε απέραντη χωματερή έχει μετατραπεί η Αθήνα.
Τόνοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί στις περισσότερες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Και το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr επιβεβαιώνει το πρόβλημα.

Οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν απεργία και γι’ αυτό η αποκομιδή των απορριμάτων καθίσταται αδύνατη.

Η εικόνα που εμφανίζει πλέον η πρωτεύουσα θυμίζει τις περιόδους των πολυήμερων απεργιών του τομέα καθαριότητας: Βουνά από σκουπίδια παντού, έντονη δυσοσμία σε κάθε σημείο της πόλης, ενώ σε σημεία που κοντά βρίσκονται σούπερ μάρκετ ή άλλες εμπορικές δραστηριότητες, η κατάσταση είναι αποπνικτική. Ελάχιστα σημεία, κυρίως κεντρικά, καθάρισαν οι εργαζόμενοι του Δήμου τις προηγούμενες ημέρες.

Και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, απεργούν σήμερα και αύριο και την Τετάρτη θα αποφασίσουν για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τη Δημόσια Υγεία είναι ορατοί.

Δείτε τις φωτογραφίες:



















undefined


NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...