Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

"Έγδυσαν" τα φορτηγά!



\"Έγδυσαν\" τα φορτηγά!
Ανταλλακτικά και επαγγελματικά εργαλεία αξίας 60.000 ευρώ (!!!) αφαίρεσαν άγνωστοι από φορτηγά και από την αποθήκη τεχνικής εταιρείας, στα Βυτινέϊκα Πύργου, σήμερα τα ξημερώματα.
Οι άγνωστοι που "μπούκαραν" στο εργοτάξιο περίπου στις 1:00 τα ξημερώματα πρέπει να ήταν ...επιστήμονες, καθώς για τη "δουλειά" που έκαναν απαιτούνται άριστες γνώσεις μηχανικής, αφού μες στο σκοτάδι έλυσαν και πήραν τις αντλίες και τους σωλήνες υδραυλικού του συστήματος ανατροπής καρότσας από έξι φορτηγά, αξίας έξι χιλιάδων ευρώ η καθεμία!

Δεν έμειναν όμως εκεί και από την αποθήκη του εργοταξίου έκλεψαν μία σειρά από πανάκριβα επαγγελματικά εργαλεία (τροχούς, τρυπάνια, κρουστικά κλπ) και 400 λίτρα λάδι για υδραυλικά.
Για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία "δανείστηκαν" μικρό φορτηγό που βρισκόταν στο εργοτάξιο, το οποίο και επέστρεψαν λίγη ώρα μετά!

Πρόσφατα, όπως είχαμε γραψει στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει το πετρέλαιο από τα ντεπόζιτα των φορτηγών του ίδιου εργοταξίου, ενώ αυτή ήταν συνολικά η έκτη φορά που ο συγκεκριμένος χώρος γίνεται στόχος κλεφτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...