Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Έβαλε «τέλος» στα 20 του χρόνια!


Αποφάσισε να «φύγει» μόνος του, πριν καλά – καλά προλάβει να γνωρίσει τη ζωή. Ίσως από την άλλη, αυτή η μικρή «γεύση» της ζωής που πρόλαβε να ζήσει, στάθηκε και η αφορμή για να τραβήξει την σκανδάλη, κόβοντας το λεπτό της «νήμα»…

Ίσως, ίσως, ίσως…

Εικασίες και μόνο εικασίες. Κανείς δεν μπορεί να δώσει την αληθινή απάντηση για την τραγωδία που έζησε χθες το πρωί σύσσωμη η κοινωνία του Δημοτικού Διαμερίσματος Μπόρσι Λεχαινών.
Την πραγματική αιτία για την απόφασή του, την πήρε μαζί του ο 20χρονος Νίκος Παναγόπουλος, αποχαιρετώντας χθες τα ξημερώματα τη ζωή.

Το 20χρονο άλλοτε γελαστό αγόρι, βρέθηκε νεκρό από τον θείο του, στις 8:30 το πρωί, μέσα στο συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων που διατηρεί η οικογένεια, στην έξοδο του χωριού.

Δίπλα του πεσμένο το κυνηγετικό δίκαννο, με το οποίο φαίνεται να έδωσε τέλος στην ζωή του, μην αντέχοντας τα προβλήματα που «γιγαντώνονται» μέσα στο μυαλό ενός εφήβου…

Μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το χωριό βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας για να κλάψει το 20χρονο παιδί, αλλά και για να συμπαρασταθεί στον πόνο της οικογένειάς του.

Στο σημείο έσπευσε η δύναμη του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας με επικεφαλής τον Διοικητή του κ Βασίλη Κυριακόπουλο και η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών με επικεφαλής τον Διοικητή του κ. Σωτήρη Παπασωτηρίου.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, στην σκηνή της «τραγωδίας» έμπαινε ο ιατροδικαστής κ. Κοσμάς Αλεξίου, τοποθετώντας τον θάνατο του παιδιού τα ξημερώματα…

Είχαν χαθεί τα ίχνη του…Ο 20χρονος έφτασε χθες το απόγευμα, από την Πάτρα όπου σπούδαζε και σύμφωνα με πληροφορίες είδε μερικούς φίλους του. Πέρασαν μαζί μερικές ώρες και η παρέα χωρίστηκε. Ο 20χρονος όμως δεν γύρισε σπίτι του.

Οι γονείς του, του τηλεφώνησαν αρκετές φορές, χωρίς όμως να πάρουν απάντηση, ενώ για αρκετή ώρα, τον αναζήτησαν, χωρίς πάλι αποτέλεσμα…

Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν ο θείος του 20χρονου μπήκε στο συσκευαστήριο...

Άγνωστοι οι λόγοι…Τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις όσο και η οικογένεια του άτυχου 20χρονου, δεν βρήκαν κοντά του ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί ο νέος τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να «φύγει».

Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, καθώς ο νέος, τον τελευταίο καιρό, εμφανιζόταν προβληματισμένος μετά την αλλαγή της σχολής στην οποία σπούδαζε, από τη Σχολή Ικάρων σε μια σχολή ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Πάτρα. 
 
Ωστόσο, πολλές ακόμα εκδοχές και αίτια ερευνώνται από την Αστυνομία και τους οικείους του.
pyrgospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...