Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χιόνι και στην Αθήνα! Χαρείτε το...

http://static.madata.gr/files/XIONIAATTIKI1_669230938.jpgΣτα λευκά ντύθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η Αττική, σε ορισμένα προάστια κυρίως προς τα βόρεια...Πυκνές νιφάδες χιονιού κάνουν την εμφάνιση τους μέχρι το Μαρούσι (στο ύψος του ΚΑΤ), ενώ το έχει στρώσει σε Πάρνηθα και Υμηττό.


Το θερμόμετρο στην περιοχή της Κηφισιάς δείχνει 2 βαθμούς Κελσίου και οι προβλέψεις μιλούν για χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη την χώρα.

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα βόρεια προάστια της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ για σήμερα οι μετεωρολόγοι αναμένουν χιόνι έως 20 εκατοστά σε Πάρνηθα και Πεντέλη.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί από χθες 47 κλήσεις στην Αθήνα και 28 στην Θεσσαλονίκη για κορμούς δέντρων που έσπασαν λόγω του ισχυρού ανέμου και για παροχή βοήθειας, ενώ σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος.

Χιονοπτώσεις αναμένονται σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και βορειοανατολική Πελοπόννησο (κυρίως στον Χελμό), καθώς και στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Τέλος, έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από όλα τα λιμάνια λόγω των έντονων θυελλωδών ανέμων, ενώ η διέλευση στην περιφερειακή οδό από την Πεντέλη προς Νέα Μάκρη και τη λεωφόρο Διονύσου είναι αδύνατη.

Μπορεί όσοι δουλεύουν να ταλαιπωρηθούν λιγάκι στους δρόμους, όμως το σκηνικό με τα στολισμένα δεντράκια και το χιόνι συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο. Χαρείτε τo!

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...