Iσχυρός παγετός

Iσχυρός παγετός
Πολυ χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικά ισχυρός παγετός θα σημειωθεί τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής όχι μόνο στα ορεινά - ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της Ηλείας. Αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην Ανδρίτσαινα είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου. 

Στην ημιορεινή Φολόη το θερμόμετρο είναι στους -1 βαθμούς.

Προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού, καθώς και στον κάμπο αναμένονται το πρωί της Κυριακής αρνητικές θερμοκρασίες. Ήδη στην Αμαλιάδα το θερμόμετρο δείχνει +2 βαθμούς Κελσίου.

Παγετό και θερμοκρασίες στους -4 με -5 βαθμούς στα ορεινά - ημιορεινά και -1 με -3 βαθμούς στα πεδινά περιμένουμε νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Σταδιακά από το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα της Κυριακής η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ενώ την Δευτέρα θα σημειωθούν βροχές με τον υδράργυρο σε διψήφιες τιμές των 13-14 βαθμών Κελσίου.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ