Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Προβολείς προσέφερε σε σχολεία η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

Προβολείς προσέφερε σε σχολεία η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Δύο στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Από έναν ψηφιακό προβολέα (projector) προσέφερε σε κάθε σύλλογο δασκάλων του νομού Ηλείας το Ελληνικό Εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από κοινού με το τοπικό τμήμα του νομού,
σε μια εκδήλωση που έγινε πριν λίγο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Στην απονομή παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού τμήματος Γιώργος Κατσαρόπουλος ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και προσπαθεί να αποτελέσει τον συνδετήριο κρίκο της Αστυνομίας με την κοινωνία. Υπογράμμισε επίσης ότι η προσφορά αυτή, που γίνεται με την υποστήριξη και του τμήματος Κύπρου, έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα υποδηλώνοντας τη στήριξη της Ένωσης στην εκπαιδευτική προσπάθεια ενός νομού που επλήγη από τις πυρκαγιές.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, χαιρετισμό απηύθυνε η προϊσταμένη Ζωή Βουρλούμη, τονίζοντας ότι δημόσια τάξη και εκπαιδευτική τάξη έχουν ως κοινό την λέξη «τάξη», καθώς πολλές μικρές πειθαρχίες οδηγούν τελικά στον πολιτισμό. Μίλησαν επίσης οι πρόεδροι των τεσσάρων συλλόγων Δασκάλων, Πύργου Δημήτρης Κωσταριάς, Αμαλιάδας Παναγιώτης Κλειδέρης, Λεχαινών Ευάγγελος Ζιάγκας και Ολυμπίας Γρηγόρης Πουλόπουλος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Ηλείας π. Ηλίας Παπαγγελής, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος Σωτήρης Χρονόπουλος, ο αντινομάρχης Παναγιώτης Πλατανιάς, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λεωνίδας Δημουλιάς, ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης, διοικητές μονάδων και τμημάτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλίας Παναγούλης, κ.α.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος της Ένωσης, αστυνομικός διευθυντής Νίκος Μαρούντας.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...