Ερυθρόλευκοι κομάντο στην Καβάλα

«Κομάντος σε αποστολή νίκης» θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να θυμίσουν το απόγευμα της Κυριακής οι παίκτες του στην Καβάλα.


Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για στραβοπάτημα στο «Ανθή Καραγιάννη» αφού οι ήττες στα ντέρμπι δεν είχαν μόνο βαθμολογικές επιπτώσεις αλλά και ψυχολογικές, κάτι που έχει φέρει μεγάλη πίεση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο με συνέπεια την επίσκεψη και τις συστάσεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 46χρονος προπονητής επανέλαβε και σήμερα στην προπόνηση ότι ο αγώνας με την Καβάλα είναι δίχως αύριο για όλους και ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση για να φτάσει η ομάδα στο τρίποντο. Θέλει να δει έντεκα… κομάντο να παίρνουν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους οι οποίοι μην ξεχνάμε ότι θα έχουν και πολλές απουσίες βασικότατων στελεχών τους.

Σίγουρος ο «Τόρο», «παίζεται» του Μέλμπεργκ

Με ευχαρίστηση είδε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους Βασίλη Τοροσίδη και Όλοφ Μέλμπεργκ να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να τίθενται αμφότεροι στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Καβάλα. Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες στην αμυντική τετράδα, βλέπει σιγά σιγά τους τραυματίες να επιστρέφουν και χαμογελά γεμάτος ικανοποίηση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τους συμπεριλάβει και τους δύο στην αποστολή ή θα τους ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από τον Σουηδό στόπερ και έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι παρών την Κυριακή στην Καβάλα. Οριστικά συμπεράσματα για τον έμπειρο Σκανδιναβό κεντρικό αμυντικό θα βγουν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Το Δελτίο Τύπου

Οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Καβάλα (Κυριακή 5/12, 19:30), ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Μέλμπεργκ και Τοροσίδης, ενώ ο Ρ. Μπράβο συνέχισε, ανεβάζοντας ρυθμούς, το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι Ριέρα και Γκαλίτσιος ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα.
Οι «ερυθρόλευκοι»  θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ