Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Έκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ
Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με το οποίο προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες σταδιακά από σήμερα Παρασκευή και κυρίως αύριο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου. 

Αναλυτικά το Εκτακτο Δελτίο αναφέρει:
Σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 από το απόγευμα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στις βόρειες περιοχές της Ηπείρου και βαθμιαία στην υπόλοιπη Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τη νύχτα).

Αύριο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, από τις πρωινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στη Δυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία (κυρίως τη δυτική και Βόρεια), το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και προς το Βράδυ στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως στα Βόρεια).

Ύφεση  θα παρουσιάσει η κακοκαιρία από το απόγευμα του Σαββάτου και από τα Δυτικά και έτσι αργά το βράδυ του Σαββάτου τα ισχυρά φαινόμενα θα περιορισθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και εκεί θα εξασθενήσουν γρήγορα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ την Κυριακή προβλέπεται σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα.

Οι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι το Σάββατο θα ενισχυθούν πρόσκαιρα φτάνοντας στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ, βαθμιαία από τα Δυτικά θα στραφούν σε Βορειοδυτικούς και αργότερα θα εξασθενήσουν.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...