Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κορύφωση στα 34 για τις γυναίκες

Κορύφωση στα 34 για τις γυναίκες
Οι γυναίκες νιώθουν στο πικ της σεξουαλικότητάς τους όταν βρίσκονται στην ηλικία των 34 ετών, σύμφωνα με νέα έρευνα, που επίσης καταδεικνύει πως οι γυναίκες ανάμεσα στα 20 και τα 30 επιδίδονται συχνότερα σε σεξουαλικές επαφές – γύρω στις 10,4 φορές το μήνα κατά μέσο όρο. 
Ο μέσος όρος αυτός είναι διπλάσιος από αυτόν που δείχνει τη δραστηριότητα  γυναικών ηλικίας 45 και άνω, οι οποίες φαίνεται να κάνουν σεξ γύρω στις 4,5 φορές το μήνα, με τη διαφορά όμως πως αντλούν μεγαλύτερα ικανοποίηση και φτάνουν σε υψηλότερα επίπεδα απόλαυσης, βάσει της έρευνας.

Ένα γυναικείο ποσοστό της τάξεως του 56% δήλωσε πως απολαμβάνει το σεξ περισσότερο απ’ ό,τι σε μικρότερη ηλικία, καταδεικνύοντας πως η ηλικία στην οποία ένιωθε σεξουαλική καμπή ήταν τα 34 χρόνια.

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα σχέσεων και επαφών, Dr. Catherine Hood: «Η πεποίθηση ότι τα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα κάνουν λιγότερο σεξ από τους νέους ισχύει, αλλά η απόλαυση φαίνεται να κορυφώνεται όσο μεγαλώνει μια γυναίκα.

Οι σεξουαλικές ανάγκες των γυναικών, η λίμπιντο και ο τρόπος ζωής τους αλλάζουν με τα χρόνια, οδηγώντας σε δρόμους συνειδητοποιημένης ικανοποίησης».

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 1.031 γυναίκες ανάμεσα στα 45 και τα 60 και περιελάμβανε ερωτήσεις για τις καθημερινές και τις σεξουαλικές τους συνήθειες σε όλες τις μέχρι τότε ηλικιακές περιόδους της ζωής τους.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για