Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πυροβόλησε εναντίον θαμώνων Ίντερνετ καφέ!!

Οι νεαροί  που είχαν συγκεντρωθεί σε Ίντερνετ καφέ και διασκέδαζαν  μετά την αλλαγή του χρόνου, ενοχλούσαν έναν 31χρονο κάτοικο της περιοχής στο Άβατο Ξάνθης και προσπάθησε να τους ησυχάσει πυροβολώντας εναντίον τους! 


Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει την Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια!


Εξοργισμένος ο 31χρονος άνδρας...



βγήκε από το σπίτι του και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους συγκεντρωμένους νεαρούς, απαιτώντας να φύγουν από το μαγαζί γιατί τον ενοχλούσαν. 



Εκείνοι, όμως, δεν πτοήθηκαν κι έτσι άρπαξε το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο του 33χρονου αδελφού του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του καταστήματος , ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον!


Αμέσως  ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης, άνδρες του οποίου έφτασαν στην περιοχή, συνέλαβαν τον "ευέξαπτο" δράστη και κατέσχεσαν το όπλο. 


Ο 31χρονος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για άσκοπους πυροβολισμούς και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών.
24.gr

.
24gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...