Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Φουκάκης κέρδισε στον μεγάλο τελικό του Big Brother!


Ο Γιάννης Φουκάκης είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother που κέρδισε το έπαθλο των 170.000 ευρώ. 
Ο 22χρονος Κρητικός κέρδισε από την αρχή το κοινό και έγινε το μεγάλο φαβορί που κέρδισε τελικά στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης δηλώνει πολυτεχνίτης και γεωργός, αγαπά τη μουσική και έχει αδυναμία σε κάθετι κρητικό.

Ο ίδιος κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και μένει στο χωριό Αγία βαρβάρα μαζί με τους γονείς τους. 


Αγαπάει υπερβολικά τον πατέρα του και τον θαυμάζει. Δίπλα του άλλωστε έμαθε και τις μαντινάδες που τον συνοδεύουν σε κάθε φάση της ζωής του.


Αυτό που κέρδισε το κοινό, αλλά και τους συμπαίχτες του από την αρχή ήταν η ειλικρίνια και οι αρχές του. Είναι ένας παραδοσιακός άντρας και θέλει η γυναίκα να είναι κυρία. 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μπει στη ζωή του η αρραβωνιαστικιά του Φωτεινή. Εκείνη προσπαθούσε να είναι κοντά του στα live του show και είναι αυτή που μπήκε χθες μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και το ανακοίνωσε ότι είναι ο μεγάλος νικητής.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο Γιάννης δεν είχε διστάσει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο live του παιχνιδιού και να ζητήσει στην Ρούλα Κορομηλά να γίνει η κουμπάρα του.

 Ο νικητής του Big Brother ήταν πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους. Του αρέσει να πηγαίνει με την παρέα του στο καφενείο για ρακί ή καφέ. Του αρέσει πολύ να μαγειρεύει αλλά όχι και να κάνει δουλειές του σπιτιού! Αυτοπροσδιορίζεται ως άνθρωπος δίκαιος, ειλικρινής, φιλότιμος, τίμιος, αλλά και τρελά χαβαλετζής.

Η απήχησή του στο κοινό, αλλά και το γυναικείο πληθυσμό ήταν μεγάλη και από τα πρώτα κιόλας live είχε αρχίσει να φτιάχνει fun club. Οι θαυμαστές του τον στήριζαν μέσω Facebook και ψήφιζαν για να μείνει μέσα στο παιχνίδι, παρόλο που ο ίδιος δεν ασχολείται με το διαδικτυο και συνεχίζει να έχει την απορία “ήντα ναι το fun page?”.
ilianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...