Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Συγγνώμη για το αδερφίστικο παιχνίδι" - Οι παίκτες του Ηρακλή πέταξαν τις φανέλες!





Μετά την ντροπιαστική ήττα του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΚΑΕ ζήτησε συγγνώμη αποκαλώντας "αδερφίστικο" το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ οι παίκτες του γηραιού πέταξαν τις φανέλες μετά από απαίτηση του κόσμου.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο με 86-67 και "βύθισε" ακόμα περισσότερο την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη.

Ο Μάκης Σαρλής έκανε παρέμβαση στη συνέντευξη τύπου των προπονητών και ήταν λάβρος κατά πάντων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε συγκεκριμένα: "Ζητάμε συγνώμη από το λαό του Ηρακλή για το αδερφίστικο παιχνίδι της ομάδας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου. Το παιχνίδι αυτό το έχασε η διοίκηση γιατί πίστεψε ότι θα συνέβαιναν ορισμένα πράγματα, όπως τα περίμενε. Αν δεν αλλάξουν ορισμένα πράγματα από εδώ και στο εξής, δηλώνουμε ότι η διοίκηση θα κάνει το καθήκον της στο ψυχολογικό τομέα για να καταλάβουν οι παίκτες. Όποιος δεν ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς θα αλλάξουμε στάση. Όποιος από τους παραδοσιακούς παράγοντες θέλει να βοηθήσει θα του ανοίξουμε και την πόρτα. Υποσχόμαστε ότι ο κόσμος του Ηρακλή δε θα ξαναδεί την ομάδα να παίζει με αυτούς ρυθμούς σαν σε φιλικό. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να πληρώνουμε. Από εδώ και στο εξής θα γυαλίζει το μάτι όλων όσων είναι σε αυτή την ομάδα".

Η κακή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Ηρακλή ώθησε τους φίλους της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά μετά το τέλος της αναμέτρησης "βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ". Οι αθλητές, λοιπόν απογοητευμένοι από την εικόνα τους τις έβγαλαν και τις πέταξαν στο κέντρο του γηπέδου!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...