Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μπαράζ αποκαλύψεων για ΚΕΠΕΠ & στο προσκήνιο Αρτέμιδα- Μάκιστος


Μπαράζ αποκαλύψεων για ΚΕΠΕΠ & στο προσκήνιο Αρτέμιδα- Μάκιστος
Δημήτρης Κολόκας - Γιώτα Αργυροπούλου
Εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ηλείου δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών φιλοξενήθηκε και σήμερα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία".
Ο δημοσιογράφος συνομίλησε για το θέμα με τους συντελεστές της εκπομπής "Πρωϊνή Περίπολος" Γιώτα Αργυροπούλου και Δημήτρη Κολόκα, στο IONION FM (www.ionionfm.gr)

Στο δημοσιεύμα της αθηναϊκής εφημερίδας φιλοξενούνται δηλώσεις του ψυχίατρου Διονύσιου Τσάγκου, ο οποίος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι οι περιθαλπόμενοι ασθενείς στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών λάμβαναν επί σειρά ετών ψυχοφάρμακα χωρίς να έχουν επανεξεταστεί από νευρολόγο, με συνέπεια δέκα από αυτούς να εμφανίζουν εκτός των άλλων επιληπτικές κρίσεις!

Κατά τη σημερινή του παρέμβαση στο IONION FM ο Μάκης Νοδάρος καυτηρίασε επίσης τη στάση όσων, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ και ακούστε τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος στον "αέρα" του IONION FM εδώ

Στην εκπομπή παρενέβη και ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ηλεία Γιώργος Μαρινόπουλος, ο οποίος τόνισε : "Aν και φέτος δεν αλλάξει όλο αυτό το σκηνικό στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, τότε δεν κάνουμε για τίποτα... Θα χάσω την πίστη μου στις όποιες υγιείς δυνάμεις, που δε νομίζω ότι είναι λίγες, που 'χουν απομείνει στο νόμο..."

Η συζήτηση περιελάμβανε και εκτενή αναφορά στα όσα βιώνουν οι κάτοικοι Αρτέμιδας & Μακίστου εδώ και 40 ημέρες, μετά την καθίζηση του δρόμου που συνδέει τα δύο χωριά με τη Ζαχάρω, θέμα που φιλοξενήθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη την Παρασκευή.

Ακούστε την παρέμβαση του Γιώργου Μαρινόπουλου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...