Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται ήδη στο Κορακοχώρι…


Δεν ξέρουν τι... γράφουν ορισμένα ενημερωτικά blogs περί του Κώστα Σημίτη και της «φυγής» του προς το Κορακοχώρι, δήθεν για να αποφύγει «πολιορκία» του σπιτιού του στην Αθήνα από διαδηλωτές.
Κάπου, λοιπόν, διαβάσαμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα «δραπετεύσει» τη… Δευτέρα από την Αθήνα ανήσυχος για το κλίμα μετά την συγκέντρωση διαδηλωτών έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα μιλά για φόβους του Κώστα Σημίτη ότι την ερχόμενη Πέμπτη κάτι ανάλογο θα επαναληφθεί και έξω από το δικό του σπίτι.

Ε, λοιπόν, ο κ. Σημίτης μαζί με την σύζυγό του Δάφνη βρίσκονται στο Κορακοχώρι από προχθές Παρασκευή και θα παραμείνουν μέχρι την Τρίτη, οπότε θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Εκεί θα παραμείνουν μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε θα επιστρέψουν στο εξοχικό του Κορακοχωρίου για να περάσουν στην περιοχή μας την δεύτερη Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα.

Το ζεύγος που είναι πιθανό στη δεύτερη αυτή επίσκεψή του στο Κορακοχώρι να συνοδεύεται και από φιλικά πρόσωπα, θα αναχωρήσει για Αθήνα πιθανότατα την Τετάρτη.

Αυτές είναι οι απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του iliatora.gr και οτιδήποτε άλλο γράφεται μάλλον αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων (ή απλά κάποιοι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης).
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...