Τα αποκριάτικα χαμόγελα των παιδιών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αποκριάτικος παιδικός χορός του Χαμόγελου του παιδιού, σ' έναν πανέμορφο χώρο, στο Κτήμα Αγράμπελις στη Χαβαρόβρυση Αμαλιάδας, με την ευγενική χορηγία των ιδιοκτητών Ζωής και Πέτρου Χαραλαμπόπουλου.
Από πολύ νωρίς ο χώρος γέμισε από τους μικρούς φίλους του Χαμόγελου του Παιδιού, γέμισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα προσωπάκια. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα παιχνίδια των κλόουν Γωγώς Κανελλοπούλου και Κατερίνας Κρινά, με τα μουσικοχορευτικά προγράμματα των 3ου, 5ου, 6ου Δημοτικών σχολείων Αμαλιάδας & του Δημοτικού σχολείου Χαβαρίου, με τα «Χαμογελαστά παιδιά» της κυρίας Βελούδως Ρουσσοπούλου, καθώς και με το μουσικοχορευτικό Σύλλογο «Πέλοπας».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη & ιδιαίτερα  συγκινητική και η πολύ μεγάλη αίθουσα του κέντρου αποδείχθηκε μικρή για να αγκαλιάσει την αγάπη όλων όσων παραβρέθηκαν εκεί.

Οι υπέυθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού ευχαρίστησαν όλους τους φίλους, εθελοντές και χορηγούς του Οργανισμού, που με την πολύτιμη στήριξη και αμέριστη αγάπη τους  συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
ilia tora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ