Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δεν πήραν και λίγα…


Διαρρήκτες και ζωοκλέφτες συνέχισαν τη δράση τους τις τελευταίες ημέρες, βγάζοντας και πάλι καλό "μεροκάματο" καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά κατά πολύ τα 10.000 ευρώ.
Ένα βενζινάδικο έβαλε στο μάτι διαρρήκτης στον Πύργο. Με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο έσπασε τις δύο κλειδαριές της κεντρικής πόρτας εισόδου, μα όταν μπήκε μέσα ήχησε ο συναγερμός. Ο δράστης κατάφερε να αρπάξει ένα ξύλινο συρτάρι που περιείχε 230 ευρώ και να φύγει τρέχοντας.

Στην Αρήνη Ζαχάρως οι διαρρήκτες «μπούκαραν» σε εξοχικό σπίτι. Τρία ξυλοκοπτικά και ένα χορτοκοπτικό αξίας 2.000 ευρώ τώρα θα δουλεύουν για άλλον ιδιοκτήτη…

Στο Νιοχώρι της Κυλλήνης, ένα ανασφάλιστο παράθυρο ήταν αρκετό για τους κλέφτες. Χρυσαφικά και λίρες αξίας 2.000 ευρώ ήταν η λεία τους.

Σε αγρόκτημα στο Κοτύχι, ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε δύο άτομα που μπήκαν στην αποθήκη του και ακόμα παίρνουν πράγματα: Μια ηλεκτρογεννήτρια, ένα κομπρεσέρ, ένα τρυπάνι, ένα σβουράκι, μια σέγα, έναν πίνακα με την ηλεκτρική εγκατάσταση και διάφορα εργαλεία. Μάλιστα ο ένας από τους φερόμενους δράστες παρέδωσε στην Αστυνομία την ηλεκτρογεννήτρια.

Στην Αμαλιάδα, άγνωστοι διέρρηξαν ΙΧ επιβατηγό για να πάρουν 150 ευρώ και όλο το ηχοσύστημα (ηχεία, ενισχυτές, radio-cd, woofer), συνολικής αξίας 930 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση στην ίδια περιοχή,  οι διαρρήκτες πήραν από βιοτεχνία επίπλων τέσσερις οθόνες, πέντε πληκτρολόγια, τέσσερα "ποντίκια" Η/Υ, ένα σκληρό δίσκο και μια φωτογραφική μηχανή, συνολικής αξίας 5.450 ευρώ.

Τέλος, στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας ζωοκλέφτες μπήκαν σε στάνη και πήραν 20 κατσίκια, αξίας 1.200 ευρώ
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...