Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή, μέρα για ατελείωτο σκι!


Με ύψη χιονιού άνω του ενός μέτρου στις πίστες συνεχίζεται η σεζόν στα Χιονοδρομικά Κέντρα. Κυριακή σήμερα, ημέρα για ατελείωτο σκι και snowboard, παιχνίδια και δραστηριότητες στο χιόνι! Ας δούμε τι επικρατεί στα Χ.Κ. της Πελοποννήσου.
Ομίχλη επικρατεί στη βάση του Χ.Κ.Καλαβρύτων με ασθενείς ανέμους, σύμφωνα με την ενημέρωση από την διεύθυνση του Χ.Κ. Από τη μέση του βουνού (Βαθιά Λάκκα), όμως και πάνω ο καιρός είναι καθαρός με αποτέλεσμα όλοι οι αναβατήρες να βρίσκονται σε λειτουργία. Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 50 εκατοστά.

Για σήμερα Κυριακή, 27/2/2011, σε  λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, οι πίστες Ισμήνη και Άλκηστις  με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, και οι πίστες Αντιγόνη Ειρήνη και  Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις.

Ανοικτοί χωρίς αλυσίδες είναι οι δρόμοι Καλάβρυτα-Χ.Κ., Πούντα-Καλάβρυτα, Πάτρα-Καλάβρυτα, Τριπολη-Καλάβρυτα, Αίγιο -Καλάβρυτα (μέσω Φτερής). Κλειστός είναι ο δρόμος Ζαρούχλα-Χ.Κ.

Το Χ.Κ. Μαινάλου παραμένει κλειστό για χιονοδρομία. Ανοιχτό το ορειβατικό καταφύγιο και το κατάστημα ενοικιάσεων με έλκηθρα, snowboard, σκι.

Στο χιονοδρομικό κέντρο οι αναβατήρες για χιονοδρόμους είναι εκτός λειτουργίας έως ότου ολοκληρωθούν συγκεκριμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αλλαγή διεύθυνσης. Το Χ.Κ. αναμένεται να λειτουργήσει τη νέα χειμερινή σεζόν.

Οι δρόμοι είναι ανοικτοί αλλά πάντοτε να έχετε μαζί σας αλυσίδες για το αυτοκίνητο.

Το Αθλητικό Κέντρο Ζήρεια Κορινθίας, είναι ανοικτό και με τους δύο αναβατήρες σε λειτουργία. Ο δρόμος είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες.
Καλή χιονοδρομία! Στις πίστες με σύνεση και προσοχή, πάντα να φοράτε κράνος και έχετε πάντα μαζί αντιολισθητικές αλυσίδες για το αυτοκίνητο.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...