Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε η κατασκευή του τμήματος που ενώνει την Κυλλήνη με την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου - Δρόμος «σωτηρίας» για χιλιάδες διερχόμενους


Ένας δρόμος πραγματικός «εφιάλτης» για τους διερχόμενους θα κατασκευαστεί με σύγχρονες προδιαγραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα , προκειμένου να προσφέρει τεράστια εξυπηρέτηση σε χιλιάδες ταξιδιώτες.

Πρόκειται για το δρόμο που ενώνει το λιμάνι Κυλλήνης με την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου , στον οποίο ήδη έγινε εγκατάσταση των μηχανημάτων στο ύψος του εργοστασίου «Αστερίς», στη διασταύρωση με την Ανδραβίδα.


Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου , το πλάτος του θα είναι 13,5 μ. και θα γίνει δρόμος ταχείας κυκλοφορίας μέχρι 100 χιλ. ανά ώρα.



 

Να σημειωθεί ότι το έργο είναι προϋπ. 12,5 εκατ. ευρώ και έχει ενταχτεί στο ΕΣΠΑ, ενώ με την ολοκλήρωσή του θα εξαλειφθεί  ο κίνδυνος για την πρόκληση θανατηφόρων ατυχημάτων όπως συνέβαινε με σημαντική συχνότητα κατά το παρελθόν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...