Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ραντεβού στην κορυφή!


Ιδανικό Σαββατοκύριακο για χιονοδρομία καθώς σταδιακά οι άνεμοι εξασθενούν και θα επικρατεί λιακάδα.

Νέα μεγάλα ύψη χιονιού σημειώθηκαν στην τελευταία κακοκαιρία. Πάμε λοιπόν να δούμε τι επικρατεί στα χιονοδρομικά μας στην Πελοπόννησο.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων: Ανοιχτό για χιονοδρομία. Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει πλέον το 1 μέτρο!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Χ.Κ. για το Σάββατο, 5/2/2011, σε  λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και  Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. 

Στα δύο μέτρα έχει φθάσει το χιόνι στη Στύγα όπου τα καρεκλάκια "βρίσκουν"!

Οι δρόμοι καθαρίζονται συνεχώς αλλά συστήνουμε να έχετε αλυσίδες. Ανοικτός χωρίς αλυσίδες είναι ο δρόμος Πούντα-Καλάβρυτα, ανοικτοί με αλυσίδες είναι οι δρόμοι Καλάβρυτα-Χ.Κ., Πάτρα-Καλάβρυτα, Τριπολη-Καλάβρυτα, Αίγιο -Καλάβρυτα (μέσω Φτερής). Κλειστός είναι ο δρόμος Ζαρούχλα-Χ.Κ.

Το Χ.Κ. Μαινάλου παρά το ότι ξεπερνά το ύψος χιονιού κατά πολύ το 1 μέτρο, θα είναι κλειστό για χιονοδρομία. Η κατάσταση των δρόμων δεν είναι γνωστή.
Καλή χιονοδρομία! Στις πίστες με σύνεση και προσοχή, πάντα να φοράτε κράνος και έχετε πάντα μαζί αντιολισθητικές αλυσίδες για το αυτοκίνητο

iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...