Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Nέα ταλαιπωρία τη Δευτέρα- Απεργίες στα ΜΜΜ και μηχανοκίνητες πορείες


- Σε όλο αυτο το χάος έρχονται να προστεθούν και οι αυξήσεις φωτιά στις τιμές του Προαστιακού
- Ενώ ακριβαίνουν τα εισιτήρια οι χρόνοι των δρομολογίων καθυστερούν
- Την Τρίτη 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς
- Μεγάλες ανατροπές και στα δρομολόγια του ΟΣΕ

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισαν οι εργαζόμενοι την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου, η οποία θα γίνει την Τρίτη, ενώ τη Δευτέρα εισέρχεται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Την Δευτέρα μάλιστα από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

Οι εργαζόμενοι πέρα από την 24ωρη απεργία την Τρίτη προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά οι οριστικές αποφάσεις λήφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής των εργαζομένων σε όλα τα μέσα.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε και το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και της πορείας που θα πραγματοποιήσουν την Τρίτηστη Βουλή, την ημέρα δηλαδή που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το πρωί στις 11:00 αναμένεται να παραλύσει όλο το κέντρο και οι πολίτες να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα καθώς πέρα από τη στάση εργασίας, αναμένεται να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία από την πλατεία Κοτζιά με άγνωστη κατεύθυνση.

Την επόμενη ημέρα, θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, όπου αναμένεται να καθίσουν έξω από το κοινοβούλιο μέχρι το βράδυ όπου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο.

Την ίδια ώρα, και ενώ οι πολίτες θα έχου να αντιμετωπίσουν τον Γολγοθά της μετακίνησης, έρχεται ο Προαστιακός και ανακοινώνει πως από τη Δευτέρα ισχύουν νέες τιμές στα εισιτήρια τα οποία θα ακριβύνουν σε κάποιες περιπτώσεις έως και 50%, ενώ παραλληλα θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποια δρομολόγια λόγω τεχνικών εργασιών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...