Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

“Ερυθρόλευκο” πάρτι στις 20 του Μάρτη VIDEO ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΚΟΛ

Ο Ολυμπιακός “βομβάρδισε” έξι φορές την ΑΕΚ και πήρε τον τίτλο

Καλύτερη φιέστα για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου δεν θα φανταζόταν κανείς φίλος του Ολυμπιακού. Με τον “τρομοκράτη” Τζιμπούρ να “σκοτώνει” την πρώην ομάδα του, οι ερυθρόλευκοι “διέλυσαν” την ΑΕΚ με 6-0. Δείτε βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα με βίντεο και φωτογραφίες

Ένας “μαγικός” Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και συνέτριψε την ΑΕΚ που είχε μείνει στην πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο κύπελλο.
 
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να καθαρίσει τον τίτλο και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 2' ο Ράφικ Τζιμπούρ “εκτέλεσε” την πρώην ομάδα του και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
 
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι ήρθε και το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων και πάλι με στημένη φάση. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε και ο Μέλμπεργκ με εκπληκτική προβολή νίκησε τον Σάχα, βάζοντας “φωτιά” στο Γ. Καραϊσκάκης.
 
Ο κόσμος ζητούσε κι άλλο γκολ και οι παίκτες του Βαλβέρδε τον άκουσαν και δεν του χάλασαν χατήρι. Αφού πρώτα ο Μιραλάς έχασε 2 ευκαιρίες να κάνει το 3-0 δεν έγινε το ίδιο και με τον Φουστέρ.
 
Στο 19' ο Σάχα έδιωξε λανθασμένα τη μπάλα, ο Τζιμπούρ έβγαλε ασίστ στον Ισπανό και αυτός πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, στέλνοντας τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του.
 
Από εκεί και μετά η Ένωση ανέλαβε τα ηνία του αγώνα χωρίς πάντως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πάρντο. Στο 34' ο Καφές έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Παμπορίδης είχε σταματήσει νωρίτερα τη φάση για φάουλ του Ντιόπ πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ένα 9λεπτο “φωτιά” μετέτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Τζιμπούρ με καταπληκτικό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα παίρνοντας εκδίκηση από τον Μανόλο Χιμένεθ.
 
Η ΑΕΚ κατέρρευσε και ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε. Ο Μιραλάς και ο Χολέμπας έδωσαν απίστευτες διαστάσεις στη νίκη των “ερυθρόλευκων” που πανηγύρισαν το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους,

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη τους επί της ΑΕΚ και στο τέλος του αγώνα γλέντησαν μαζί με τους οπαδούς τους την κατάκτηση του τίτλου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...