Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Έμπορος ναρκωτικών επιτέθηκε σε αστυνομικούς


Συνολικά 140 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ενώ συνέλαβαν και τον αγοραστή και τον διακινητή. Ακολουθώντας τις πληροφορίες...
... που είχαν για ένα νεαρό 23 ετών στη Μυρτιά που κατείχε χασίς, έκαναν τις σχετικές έρευνες.

Στην κατοχή του βρήκαν μια σακούλα με 35 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, μια εβδομάδα νωρίτερα είχε προμηθευτεί ποσότητα 50 γραμμαρίων από νεαρό υπήκοο Αλβανίας. Οι αστυνομικοί βρήκαν το τηλέφωνο του Αλβανού διακινητή και έκλεισαν μαζί του συνάντηση για να αγοράσουν ναρκωτικά αξίας 200 ευρώ.

Ως σημείο συνάντησης ορίστηκε περιοχή επί της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας – Μαραθιάς. Ο "έμπορος" έφτασε στο ραντεβού και μόλις οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτοτητά τους, τους επιτέθηκε αλλά μετά από πάλη οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Μαζί του είχε μια σακούλα με 105 γραμμάρια χασίς. Ο νεαρός διακινητής, 22 ετών, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Οι πορτοφολάδες ξαναχτυπούν

Στις υπόλοιπες αστυνομικές ειδήσεις:

Πορτοφολάδες χτύπησαν στην αγορά του Πύργου. Την ώρα που πελάτισσα ψώνιζε αμέριμνη σε κατάστημα, κάποιος ελαφροχέρης πήρε από την τσάντα της το πορτοφόλι με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.700 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση στη λαϊκή αγορά Πύργου, άγνωστος "βούτηξε" πορτοφόλι με 250 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα της παθούσης.

Στο Βαρθολομιό, από ανασφάλιστο αυτοκίνητο οι κλέφτες πήραν ένα φάκελο που περιείχε 1.050 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, από εξοχική κατοικία οι διαρρήκτες πήραν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ, κλινοσκεπάσματα αξίας 200 ευρώ και είδη ρουχισμού αξίας 500 ευρώ.

Τέλος, από διαμέρισμα στον Πύργο οι "μπουκαδόροι" πήραν κοσμήματα μικρής αξίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...