Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ζιλμπέρτο: Επιστρέφω στη Βραζιλία

Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία...
στον Παναθηναϊκό και έναν από τους σπουδαιότερους αστέρες που φόρεσαν τη φανέλα με το τριφύλλι.

Στο τέλος του καλοκαιριού ωστόσο η συνεργασία αυτή θα ολοκληρωθεί, με τον Βραζιλιάνο να αποκαλύπτει πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Το σίριαλ της παραμονής του ή όχι κρατάει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά τελευταία και ο ίδιος είχε αρχίσει να βλέπει πως η στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού δείχνει πως δεν τον έχουν στα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα πρόσφατα σε επίσημες δηλώσεις του είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για αυτή την κατάσταση. Ποτέ όμως δεν είχε πει με σιγουριά πως θα φύγει από το «τριφύλλι» το καλοκαίρι, παρά μόνο άφηνε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε και ο 34χρονος αρχοντικός αμυντικός μέσος το ξεκαθάρισε σε φίλο συμπατριώτη του.

Φυσικά η αποκάλυψη ήρθε μέσω του αγαπημένου του Twitter. Όταν ρωτήθηκε από τον συγκεκριμένο φίλο αν θα γυρίσει στη Βραζιλία το καλοκαίρι ο Ζιλμπέρτο απάντησε χωρίς περιστροφές: «Ναι, θα γυρίσω μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο»!

Έτσι μία σπουδαία συνεργασία για τον Παναθηναϊκό φτάνει στο τέλος της, όπως όλα δείχνουν, με τις Φλαμένγκο, Κορίνθιανς, Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο να έχουν ήδη δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο.


theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...